Гарантією успіху при здійснення операцій з іноземними контрагентами є грамотне планування всіх етапів угоди, опрацювання всіх можливих варіантів розвитку (ситуацій) з урахуванням діючих реалій. Практичний досвід в сфері міжнародної логістики та брокерських послуг є ключовим фактором від якого залежить якість виконання замовлення. 

Компанія КР Консалтинг є кваліфікованим митним брокером та ліцензованим міжнародним перевізником з більш ніж 15 річним досвідом діяльності. 

Наші співробітники мають великий досвід та високий рівень компетентності в роботі з законодавчою базою. Ми готові в найкоротший термін надати відповідь на будь-які питання щодо організації доставки Ваших вантажів кінцевому отримувачу як в Україні так і за її межами. 

Метою нашої компанії є — зробити складний процес простим та керованим (передбачуваним). Отримання консультації забезпечує мінімізацію ризиків в процесі доставки, оптимізацію витрат часу та вартості послуг.

КР Консалтинг використовує індивідуальний підхід до кожного клієнта і пропонує найефективніші і швидкі способи вирішення наявних задач

Наша команда надає консультації з питань:

  1. митного законодавства 
  2. митно-брокерських послуг в Україні та країнах Європи
  3. транспортно-експедиційних послуг
  4. вирішення спірних питань з митними органами 
  5. аналізу ринку міжнародних перевезень 
  6. супроводження в укладанні міжнародних угод з постачальниками
  7. формування оптимального ланцюга перевезень, тощо

Для отримання консультації телефонуйте за вказаними на сайті номерами або залиште свою заявку в формі зворотного зв’язку.